«Словесна перепалка закінчилася кулаками»: у Тернополі юнаки жорстоко побили пенсіонера

Опубліковано:
21 Квітня, 2020

З тілесними ушкодженнями та переломом ребра, 18 квітня, до лікарні звернувся тернополянин. Отримані травми пенсіонер отримав в результаті сутички з юнаками.

Як повідомляють в поліції, троє неповнолітніх юнаків сиділи на спортивному майданчику, який знаходиться на вул. Лепкого. Повз юнаків пройшов пенсіонер. Хлопці почали вигукувати йому щось вслід. В результаті чого, між пенсіонером та юнаками виникла словесна перепалка. Згодом, коли вже аргументи закінчились, один із хлопців повалив чоловіка на землю і кілька разів вдарив його в область тулуба та обличчя. В той час, ще троє неповнолітніх спостерігали за всім та знімали на телефон. Після цього хлопці втекли.

Потерпілий зміг описати свої кривдника. Ним виявився п’ятнадцятирічний хлопець. Юнак зізнався у скоєному, а його друзі віддали відео побиття, яке знімали на власні мобільні телефони.

До слова, випадок внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань за фактом хуліганства. Наразі триває слідство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенсіонер, #побиття, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: