На Тернопільщині розшукують винуватця масштабної пожежі

Опубліковано:
20 Квітня, 2020

На Тернопільщині правоохоронці розшукують винуватця масштабної пожежі, яка трапилася 17 квітня на території Чистилівського орнітологічного заказника.

Як повідомляють в поліції, за попередньою версією причина виникнення загоряння — це занесення стороннього джерела запалювання. Загалом полум’я знищило близько 8 гектарів очерету. Для ліквідації пожежі прийшлося залучити 9 одиниць пожежної техніки та 46 рятувальників.

Читайте також

Наразі, за фактом виникнення пожежі відкрито кримінальне провадження. Також, правоохоронці встановлюють причини виникнення загоряння та осіб, які можуть бути причетні до вчинення цього правопорушення.

До слова, з 17 квітня вступив в дію закон щодо посилення відповідальності за спалення трави. Так, за підпали сухої трави, порушення пожежної безпеки передбачена кримінальна відповідальність та штраф.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біла, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Плотичів, #пожежа, #тернопіль, #тернопільські новини, #чистилів, #Чистилівський орнітологічний заказник
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: