Карантинні лайфхаки: що можна, а чого не варто робити під час самоізоляції

Опубліковано:
18 Квітня, 2020

Коронавірусна інфекція охопила весь світ. Нині найефективнішим методом захистити себе та інших від цієї підступної хвороби є карантин і самоізоляція.

Що ж означає термін “самоізоляція”? Передусім це утримання від контактування з іншими людьми з метою зменшення ризику інфікування. 

Ізоляція необхідна:

– людям, які нещодавно повернулися з країн, де зафіксовано новий covid-19;

– тим, хто близько контактував із хворими на коронавірус;

– людям, які очікують результати тесту на covid-19.

Самоізоляція повинна тривати щонайменше 14 днів, починаючи з дати, яка стала її причиною (наприклад, вам доводилося контактувати з хворими на коронавірус чи ви повернулися з подорожі).

Ізоляція повинна стати усвідомленим кроком, тому час самоізоляції необхідно спланувати так, аби у вас не було жодної потреби виходити з дому. В епоху технічного прогресу зробити це дуже просто, адже можна замовляти онлайн доставлення усіх необхідних товарів із дистанційною оплатою. Якщо ж виникла гостра необхідність покинути місце самоізоляції, потрібно мінімізувати контакти з людьми, користуватися захисною медичною маскою й антисептиком. 

Якщо ви живете не одні, то обов’язково потрібно ізолюватися в окремій кімнаті, яку потрібно щоразу провітрювати. Якщо є змога користуватися окремою ванною, туалетом, окремо готувати їжу та харчуватися – обов’язково зробіть це.

Під час самоізоляції особливо уважно треба ставитися до санітарно-гігієнічних процедур: необхідно ретельно мити руки з милом, здійснювати вологе прибирання, дезінфікувати й очищувати поверхні (дверні ручки, комоди, меблі, поручні, вимикачі світла, телефон, комп’ютер тощо); не забувайте про гігієну кашлю та використання одноразових паперових хустинок (чи серветок).

Це основні правила самоізоляції, які, напевно, кожен із нас уже добре знає.

Що робити на самоізоляції?

Час, проведений на самоізоляції, можна використати з максимальною користю для себе та зайнятися тим, на що завжди так бракувало часу: фітнес, читання, онлайн-курс, перегляд улюбленого серіалу, можна присвятити себе новому хобі. Багато театрів запустили онлайн-вистави, а музеї проводять віртуальні виставки!

І звичайно ж, можна зайнятися собою та своїм здоров’ям! Магазин Медтехніка стане в пригоді, адже тут є все найнеобхідніше для здоров’я та краси.

Не секрет, що кожна жінка прагне мати гарний вигляд, чисту й здорову шкіру. Самоізоляція – прекрасний час, коли можна дати шкірі відпочити, не використовуючи декоративної косметики, а застосовуючи винятково лікувальну й доглядову. Тому краще подбати про своє обличчя, тіло й волосся, застосовуючи лікувальні креми, бальзами, скраби, маски, аплікатори, масажери!

Розслабитися, зануритися в насолоду й оздоровитися допоможе тепла ванна з додаванням різноманітних фітоконцентратів. 

Крім того, у Рідні Медтехніка можна придбати вітаміни, БАДи, фіточаї, які допоможуть збагатити організм цінними компонентами. Кожен знайде тут щось для себе: наприклад, для жінок тут є вітаміни, які підтримують красу шкіри, волосся, нігтів та жіноче здоров’я; чоловікам потрібен комплекс для чоловічого здоров’я, сили та підтримки роботи мозку; вітаміни для дітей є ідеальним способом для зміцнення імунітету та підтримання захисних функцій організму малюка.

Усе це можна придбати онлайн, не виходячи з дому! 

Тож самоізоляція – це чудовий час, коли можна просто побути вдома, насолодитися спокоєм, зайнятися вдома тим, що завжди відкладали на потім, зрештою, подбати про себе!

Будьте здорові!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #магазин, #медтехніка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #самоізоляція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: