Тернопільщина: на території Почаївської Успенської Лаври триває дезінфекція

Опубліковано:
18 Квітня, 2020

На території Почаївської  Успенської  Лаври  фахівці Держпродспоживслужби, ДСНС, ГУ НП та органи місцевого самоврядування  проводять дезінфекцію. Таке  рішення, з метою  недопущення поширення вірусу,  прийняли на позачерговому засіданні регіональної комісії,  яка відбулася 16  квітня.

Так,  монастир  на  території Почаївської Успенської Лаври заборонили відвідувати людям,  окрім  тих які  там перебувають.  Управління Державної Служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області уже  провели дезінфекцію усіх будівель, споруд і приміщень.  Також, працівники Тернопільської державної регіональної лабораторії Держпродспоживслужби відібрали проби питної води з артсвердловини на території лаври, та 20 змивів з предметів навколишнього середовища.

Наразі, правоохоронці облаштовують освітлення, шлагбауми, санітарні бар’єри на контрольно-пропускних пунктів на в’їздах і виїздах із міста Почаїв

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #почаїв, #почаївська лавра, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: