Дистанційний режим – не розлука, а безпечна відстань, або як Тернопільський університет 80-річчя святкував

Опубліковано:
17 Квітня, 2020

Цьогорічний славний ювілей Тернопільський національний педагогічний університет ім. В.Гнатюка відзначав у онлайн режимі.

«Готуючись до 80-ліття, ми збирались зробити святкування незабутнім. Справді незабутнім ювілей зробили обставини. Та це не привід відмовлятися від святкування! Дистанційний режим – це не розлука, це безпечна відстань. Ми – разом, і наш ТНПУ – найкращий!», – вирішили в університеті.

То ж святкування проходило онлайн з трансляцією на  університетських каналах та в соціальних мережах. Свято розпочалось богослужінням у храмі Святої Софії, що транслювалося у фейсбуці та інстаграмі, після чого прозвучало вітальне слово ректора університету,  професора Богдана Буяка.

На офіційному ютуб-каналі закладу можна було переглянути святковий концерт, а на інстаграм-каналі тривав інтелектуальний батл.  Відбувалося відтворення ретро-флешмобів минулих років,  була  театральна онлайн-вистава,  а також дивовижне світлове шоу в гуртожитку № 5.

Привітати університет з ювілеєм міг кожен охочий. І їх виявилося дуже багато, то ж стартував онлайн-челендж оригінальних і традиційних привітань з хештегом #ТНПУ_80.

 Студенти, випускники, викладачі, партнери, представники влади – усі сердечно вітали університет і висловлювали найкращі побажання. Привіт передали навіть з окопів Донбасу. Так, доброволець у складі ДУК ПС, військовий журналіст Михайло Ухман, надіслав відеопривітання прямісінько із зони проведення ООС. «Поки ми тут, там у вас все буде добре» – запевнив він.

Карантин не зіпсував свято, а лише додав йому оригінальності.

– Це було вперше, це було несподівано, це було неординарно, це було натхненно, це було креативно, це було творчо, це було радісно, це було феєрично, це було душевно, це було родинно… вперше важкувато підібрати влучні слова про сьогоднішнє онлайнове, зважаючи на карантин, відзначення 80 річниці #ТНПУ!  Хочу щиро подякувати всім і кожному за те, що сьогодні ми зробили гарне родинне свято нашого університету! – написав на своїй сторінці ректор.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освіта, #річниця, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНПУ, #ювілей
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: