Тернопільщина: карантинні блокпости працюватимуть цілодобово

Опубліковано:
17 Квітня, 2020

У Тернополі запровадили додаткові обмежувальні заходи щодо пересування і перебування людей в громадських місцях у період вихідних та святкових днів. Таке рішення прийняли на позачерговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській ОДА.

Так, з 13.00 год. 18 квітня по 6.00 год. 21 квітня включно, усі 15 карантинних постів, які функціонують в області, будуть працювати цілодобово. Правоохоронці нестимуть службу у дві зміни спільно з медиками та рятувальниками. Зокрема, вони здійснюватимуть температурний скринінг громадян та проводитимуть з ними профілактично-роз’яснювальної роботи щодо дотримання обмежувальних заходів. Також, додаткові поліцейські пости облаштовані в Почаєві, де правоохоронці будуть стежитимуть за тим, щоб люди не порушували карантин та масово не збиралися на території Свято-Успенської Почаївської Лаври.

До слова, на період великодніх свят у місто патрулюватимуть майже 600 поліцейських та військовослужбовців. Патрульні наряди будуть виставленні поблизу храмів та інших культових споруд, а в обласному центрі будуть чергувати піші патрулі

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #блокпост, #великдень, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пасха, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: