Благодійники передають лікарням Тернопільщини антибіотики на суму понад мільйон гривень

Опубліковано:
16 Квітня, 2020

Благодійні фонди Ігоря Апостола «Апостол» і Віталія Мариновського «Нова генерація» об’єдналися для спільної благодійної справи. Завдяки їм, лікарні Тернопільщини отримують антибіотики, котрі застосовують при лікуванні пневмонії. Про це засновник фонду Михайло Апостол написав на своїй сторінці у Facebook.

– Ці медичні препарати нещодавно приїхали на наш склад від іноземних друзів-донорів. Їх заберуть лікарні Тернопільщини, як благодійну допомогу. Вартість ліків – понад мільйон гривень. Також хочу подякувати доктору ПАУЛ і своєму товаришу Bogdan Yatsentiy за цей благородний вчинок», – пише Михайло Апостол.

null
 
 
null

 

null

Більшість закладів охорони здоров’я в Тернопільській області, лікарні обласного підпорядкування, центральні районні лікарні та сімейна медицина отримали антибактеріальні препарати

null

– Хочу подякувати благодійним фондам Віталія Мариновського «Нова генерація» і Ігоря Апостола «Апостол», за те, що вони допомагають боротися з коронавірусом. Справа, яку вони сьогодні здійснили, є надзвичайно важливою для Тернопільської області, — каже голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук. – Практично всі заклади охорони здоров’я, в тому числі обласного підпорядкування, центральні районні лікарні та сімейна медицина отримали антибактеріальні препарати. Вони необхідні при лікуванні ускладнень від COVID-19, в тому числі від приєднання до пневмоній. Кожна допомога, навіть незначна, є неоціненною в боротьбі з епідемією. Тому, хочу подякувати всім меценатам, бізнесменам, людям, які не залишаються осторонь. Якщо ми об’єднаємося і будемо допомагати один одному, то ми швидше подолаємо вірус та повернемось до звичного життя.

null

 

null

 

null

 

null

Це перший спільний проєкт благодійних фондів «Апостол» та «Молодої генерації», але організатори запевняють, що не останній.

– Коронавірус – індикатор на людяність, приємно, що довкола цієї проблеми громада згуртувалася, щоб допомогти потребуючим, хворим та просто один одному, – каже керівник благодійного фонду «Молода генерація» Віталій Мариновський. – Велика шана лікарям та всім медикам, які зараз борються за життя хворих на COVID-19. Хочу від себе та наших партнерів родини Апостол, подякувати за допомогу голові обласної ради пану Віктору Овчаруку та всім керівникам медичних закладів міста та області. Завдяки їм ми змогли швидко передати ліки, медичні засоби та харчі в районні та обласні лікарні.

Галина Кіт

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #апостол, #допомога, #мариновський, #медикаменти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: