«Усміхнені й Живі»: гурт «Веремій» презентував нову пісню

Опубліковано:
16 Квітня, 2020

Український рок-гурт «Веремій, 16 квітня, презентував нове відео на пісню «Усміхнені й Живі». Саундпродюсером треку став Мілош Єліч, відомий як клавішник та аранжувальник гурту Океан Ельзи.

Як зазначає фронтмен гурту Віталій Калініченко, пісня була записана ще у 2018 році, але не була на часі. І зараз, побачить світ, вона стала емоційними ліками для людей.

«Вірш Василя Стуса прекрасно доповнив те, що ми хотіли донести, а завдяки Мілошу Єлічу нам вдалось розкрити та передати все це максимально сильно», — розповідає Віталій Калініченко.

Особливість кліпу і є те, що він був знятий самими музикантами гурту, в умовах самоізоляції, дистанційно, не виходячи з дому. Так, для створення відео обробили більше ніж 4000 фото.

До слова, «Веремій»— це український рок-гурт із м.Київ, в музичній основі якого є стилістичне сплетіння modern-rock, вибухового alternative rock з фолковими вкрапленнями скрипки та флейти.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #василь стус, #веремій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #океан ельзи, #тернопіль, #тернопільські новини, #Усміхнені й живі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: