Жителька Запорізької області, яка у Тернополі започаткувала власний бізнес з надання сексуальних послуг, постане перед судом.

Як повідомляє поліція, жінка розмістила в інтернеті оголошення про пошук «співробітниць». Заманюючи дівчат високою заробітною платою, вони фактично попадали в сексуальне рабство. Проте, виявилися і ті хто погодився співпрацювати із сутенеркою — троє іногородніх жінок віком від 25 до 30 років.

Набравши «співробітниць», жінка встановила тариф. Так, година сексуальних послуг вартувала 1200 гривень, а 30 хвилин – 800 гривень. А 50 відсотків із заробленого підлеглі віддавали «роботодавцю».

«Підозрювана винайняла кілька квартир в обласному центрі. Проте, адреси часто змінювала, що ускладнювало роботу оперативникам», – розповів начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми ГУНП в Тернопільській області Олександр Буняк.

Оперативникам вдалося затримати сутенерку під час однієї із незаконних зустрічей. Тепер долю жительки Запорізької області вирішуватиме суд.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Запорізька область, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проституція, #сексуальне рабство, #сутенерство, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: