Тернопіль: у пекарнях міста освятили великодні паски

Опубліковано:
16 Квітня, 2020

У Тернополі, напередодні Великодніх свят, у пекарнях міста відбулося освячення пасок, які згодом люди зможуть придбати у магазинах. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Священнослужителі освятили великодні паски на виробництві та у цехах ТОВ «Тернопільхлібпром» (Хлібзавод №2) і пекарні «Форум» (магазин «Гарячий хліб»), що на вул. Митрополита Андрея Шептицького, 2.

«Цього року ми в незвичайних умовах святкуємо Великдень. Нам Бог дає особливі випробування, які ми всі разом повинні гідно і успішно пройти. Зараз ми перебуваємо у часі Страсного тижня і це хороший період подумати, наскільки не лише ми підготувалися до величного свята, але і наскільки ми подбали про тих людей, які потребують допомоги», – зазначає міський голова Сергій Надал.

До слова, освяченні паски входять у святкові продуктові набори, які доставлять одиноким потребуючим жителям громади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #великодень, #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паска, #пасха, #пекарня, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: