На Тернопільщині затримали 45-річного палія сухої трави

Опубліковано:
15 Квітня, 2020

Правоохоронці затримали 45-річного жителя села Угринів Підгаєцького району, який спалював суху траву. В результат необдуманого вчинку чоловіка, полум’я знищило пів гектара площі сухої трави, а також частину придорожньої захисної лісосмуги.

Як повідомляють в ГУНП, під час патрулювання правоохоронці помітили пожежу. Поліцейські зателефонували рятувальникам та почали самостійно гасити загоряння. На місці події вони також виявили винуватця пожежі. Як згодом встановили, 45-річний непрацюючий місцевий житель, вирішив спалити суху траву поблизу села. Свій необдуманий вчинок, який ледь не обернувся масштабною пожежею, чоловік так і не зміг пояснити.

До слова, за даним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження. Зловмисникові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Підгаєцький район, #підпал, #пожежа, #суха трава, #тернопіль, #тернопільські новини, #угринів
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: