Бучацькі медики отримали допомогу від «Контінентал»

Опубліковано:
14 Квітня, 2020

Майже місяць країна бореться із небезпечною недугою COVID-19. Це змусило мобілізувати сили та об’єднатися на спільному фронті медицину та соціальновідповідальний бізнес. «Контінентал Фармерз Груп» не залишається осторонь у цій непростій боротьбі та допомагає медикам у забезпеченні їх необхідними засобами. Днями Бучацька центральна районна лікарня отримала дезінфікуючі рамки, які допоможуть посилити заходи безпеки у медзакладі.

Для районної лікарні придбано 3 дезінфікуючі рамки за кошти Компанії «Контінентал». Такі прилади розпилюють засоби для знезараження на верхній одяг людини, яка проходить крізь неї.  В умовах, що склались, такі заходи безпеки – необхідність, адже, як відомо, коронавірус осідає на поверхнях і впродовж певного часу може нести загрозу. Тому медик, який одягнений у захисний костюм при його знятті може заразитись на небезпечний вірус. Проходження через такі рамки дозволяє дезінфікувати костюм ще до його зняття. За словами виробника устаткування, прилад розпилює засіб через форсунки, в результаті чого з’являється туман із дезінфекційної суміші. Проходячи через таку рамку, суттєво зменшується ризик інфікуватись. Обладнання уже встановлюють у відділеннях закладу. Вартість однієї рами 15 тис. грн. Всього для придбання укомплектованого обладнання виділили 45 тис. грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #Контінентал Фармерз Груп, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: