Віталій Мариновський про карантин: «Є час впорядкувати думки, подбати про рідних, близьких»

Опубліковано:
14 Квітня, 2020

Відомий тернополянин – громадський діяч і підприємець Віталій Мариновський закликав усіх дотримуватися правил карантину і використати цей час максимально корисно для себе, а саме, впорядкувати свої думки, подбати про рідних людей. Про це він розповів у відео, яке опублікувала тернопільська журналістка Тетяна Шило:

«Усім привіт, життя вносить свої корективи. Ми вдома, тут і маєм залишатися. Я прошу всіх і раджу всім дотримуватися правил карантину, постаратись бути вдома максимальний час. Є час впорядкувати свої думки, прийти до чогось приємного і доброго, подбати про своїх рідних, близьких, можливо, просто навіть по телефону і не поїхавши лишній раз нікуди, не вийшовши з дому. Мийте, друзі, руки свої, придумуйте прикольні якісь челенджі і передавайте їх дальше. Я дуже вже скучив за багатьма, дуже вже багатьма з вас і надіюсь, що скоро ми побачимось на вулицях Тернополя або інших міст України чи світу. Дуже надіюсь, що це все скоро закінчиться і все буде в порядку. До зустрічі!», – каже Віталій Мариновський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #мариновський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: