Корпорація «Опілля» фінансово долучилася до придбання експрес-тестів

Опубліковано:
13 Квітня, 2020

Експрес-тести для масового тестування на COVID-19 медичних працівників і працівників спецтранспорту Тернопільської громади допомогла придбати Корпорація «Опілля». Такі тести – незамінні помічники у час епідемії.

– Ми виділили кошти на закупівлю тестів, для того щоб обстежувати тернополян. З початку введення карантину експрес-тестів бракувало, тож ми не могли залишатися осторонь в той час, коли вся країна бореться з епідемією. «Опілля» закликає усіх доброчинців об’єднатися довкола боротьби з цим лихом., – зазначає директор з маркетингу корпорації «Опілля» Володимир Гомівка.

null

«Опілля» неодноразово долучається до різноманітних добрих справ. Лейтмотив торгової марки: «Творити добро разом – і воно примножиться».

– На сьогодні у Тернополі вже є 3000 експрес-тестів, які ми отримали з Китаю завдяки особистим контактам. Я дякую компанії «Опілля», яка фінансово долучилася до придбання експрес-тестів. Ці експрес-тести сімейні лікарі та педіатри зможуть зробити одразу на виклику пацієнтам, у яких підозрюють COVID-19. Результат таких тестів відомий за кілька хвилин. – подякува міський голова Тернополя Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #тернопіль, #тернопільські новини, #тест
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: