На Тернопільщині люди засипають вулиці сміттям

Опубліковано:
13 Квітня, 2020

У Кременці, прибираючи власні господарства, люди повикидали купи сміття. Так, великогабаритні відходи майже біля кожного сміттєвого контейнера міста.

Лише перед вихідними працівники зачистили усе місто від побутових відходів, будівельного сміття та гілля, купами лежало біля сміттєвих контейнерів. Проте, не пройшов і день, як вулиці знову завалені купами сміття. Зокрема, уже у Вербну неділю біля магазину «Фортеця», на вулиці Вишнівецька, лежало купа непотребу – гілля, старі віконні рами та інше. Така ситуація майже біля кожного сміттєвого контейнера у місті.

У міській раді пропонують людям вивозити великогабаритні відходи на сміттєзвалище, яке знаходиться при виїзді з міста. Адже, недавно там огородили територію та навели лад. Також, це одне з небагатьох паспортизованих сміттєзвалищ на Тернопільщині.

До слова, у  Кременецькій міські раді  наголошують, що за порушення правил благоустрою передбачена адміністративна відповідальність.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вербна неділя, #відходи, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сміттєзвалище, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: