Лозу тернопільським артилеристам освятив капелан Володимир Андрухів

Опубліковано:
12 Квітня, 2020

Тернопільські артилеристи відзначили Вербну неділю. Лозу для них на полігоні освятив капелан Володимир Андрухів. Про це у Facebook написав пресофіцер 44 окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа:

«Капелан Тернопільських артилеристів, протоієрей Володимир Андрухів, провів освячення вербової лози на полігоні де проходять вишкіл військові. Віття означає знак перемоги Христа над смертю і нагадує нам про майбутнє воскресіння із мертвих.

Військовослужбовці, разом із усім християнським світом, за східним обрядом, відзначили свято Входу Господнього в Єрусалим. Це свято – почуття радості через здійснення пророцтв, через прихід обіцяного Месії – ми радіємо нашому спасінню, яке Господь прийшов звершити. Військовий священник у своєму зверненні побажав усім захисниками божої благодаті, миру та щасливого повернення додому. – «Не я б’ю, верба б’є. Будь здоровий, як вода, і багатий, як земля», – додав Володимир Андрухів по завершенні вітань», – зазначає Юрій Кульпа.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #лоза, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #свято, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: