На Тернопільщині роздали більше ніж 600 продуктових наборів

Опубліковано:
11 Квітня, 2020

На Тернопільщині продовжують роздавати продуктові набори для одиноких та одиноко проживаючих громадян. Так, уже 624 людини отримали соціальну допомогу. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як розповів директор департаменту соціального захисту облдержадміністрації Вадим Боярський, це спільна акція Міністерства соціальної політики та мережі продуктових магазинів “АТБ”. В її рамках 13 тисяч жителів Тернопільщини отримають продуктові набори.

«Набори вже відправили жителям Монастириського, Заліщицького районів, а також представникам Вишнівецької та Золотниківської громад, Підволочиського та Козівського районів.Протягом квітня допомогу отримають мешканці всіх районів. Роздаватимуть продуктові набори соціальні працівники разом з представниками Товариства Червоного Хреста», – зазначив Вадим Боярський.

У продуктовий набір входить: крупи, олія, сіль, цукор, чай, печиво, макарони. Для того щоб отримати таку соціальну допомогу в умовах карантину потрібно звернутися на «гарячу лінію» департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації за телефонами (0352) 522613, 0677206556.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #продуктові набори, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: