Стріляли зі зброї та приймали наркотичні речовини: на Тернопільщині затримали двох «відпочивальників»

Опубліковано:
10 Квітня, 2020

Між селом Цигани та містом Борщів правоохоронці затримали двох молодиків, які стріляли зі зброї по встановлених мішеням та приймали наркотичні речовини.

Як повідомляє поліція, місцеві мешканці повідомили про правопорушників. Патрульні, які виїхали на місце події, застали двох жителів Чорткова зі зброєю. Згодом, при поверхневому огляді, у чоловіків знайшли два згортки. Власники зізналися, що в одному нарковмісна таблетка, а в іншому — амфетамін. Також, в одного з «відпочивальників» правоохоронці знайшли 25 пакетів із насіння коноплі.

Зброю та виявленні наркотичні речовини поліцейські вилучили. Автомобіль, на якому приїхали «відпочивальники», помістили на арештмайданчику. Припускають, що в автівці також можуть бути заборонені речовини. Наразі, правоохоронці очікують дозволу від суду для проведення санкціонованого обшуку в транспорті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #зброя, #конопля, #наркотичні речовини, #насіння, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: