На Тернопільщині безкоштовно роздають ліки два благодійні фонди

Опубліковано:
10 Квітня, 2020

Антибіотики зі широким спектром дії, які застосовують і при лікуванні пневмонії, безкоштовно отримають медичні заклади Тернопільської області. Така допомога за сприянням двох благодійних фондів «Молода генерація» Віталія Мариновського та «Апостол», які нещодавно об’єдналися. Їхня основна ціль – поміч тим жителям області, які найбільше потребують підтримки: малозабезпеченим та багатодітним сім’ям, людям з інвалідністю та пенсіонерам.

– У час карантину кооперація благодійних організацій вкрай необхідна, – зазначає Віталій Мариновский, голова благодійного фонду «Молода генерація». – Ні для кого не таємниця, що у медичних закладах бракує медикаментів. А в багатьох хворих немає достатньо коштів, щоб їх придбати. Попри це я переконаний, що кожен з них має отримати якісне лікування. Тому благодійні фонди «Молода Генерація» та «Апостол» об’єдналися заради спільної мети – забезпечити лікарні необхідним.

Це перший спільний проєкт благодійних фондів «Апостол» та «Молодої генерації», але організатори запевняють, що не останній.

– Сьогодні – медикаменти, завтра харчі, одяг, марлеві пов’язки, – розповідає Михайло Апостол, меценат. – Я маю надію, що ці два молодих керівники – Ігор Апостол, засновник благодійного фонду «Апостол» та Віталій Мариновський керівник фонду «Молода генерація», допоможуть величезній кількості соціально-незахищеним верствам населенням Тернопільщини, а особливо людям з інвалідністю та багатодітним сім’ям. Прошу звертатися до Ігоря та Віталія із проханнями, а вони знайдуть практичне розв’язання проблеми.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #апостол, #ліки, #мариновський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: