Чоловіка вже сьогодні поховали на місцевому кладовищі. В Заліщицькому районі це вже друга смерть від коронавірусу.

У Володимира, який працював охоронцем у закритому медзакладі, залишились дружина і донька, яка зараз за кордоном.

Володимира Лещенко поховали сьогодні, 9 квітня, у Заліщиках. Вже після смерті прийшло підтвердження, що він був хворим на коронавірус.  

– Володі було під 60, він вже роки працював охоронцем в закритому тубдиспансері, – розповів мешканець Заліщиків Василь. – «Згорів» буквально за три дні. Попередньо хворів, була в нього задишка. Стало дуже погано, звернулись до лікарні – сьогодні вже поховали.

Як стало нам відомо, у покійного Володимира є дружина, з якою він разом проживав та донька, яка зараз перебуває за кордоном.

Володимир – другий у Заліщицькому районі, який помер від коронавірусу. 6 квітня недуга забрала життя місцевого священника Олега Вінницького. 

– Володимиру, як повідомив в.о. голови Заліщицької РДА Роман Краснюк, було 62 роки.  

Володимира поховали сьогодні на цвинтарі у Заліщиках, – каже Роман Краснюк. – Є добрі люди, які надали транспорт, щиро їм дякую. Людей, які брали участь в похованні, забезпечили захисними костюмами.

– Дружину померлого сьогодні обстежили, – повідомив очільник райдержадміністрації. – Натомість до лікарні потрапив чоловік, який контактував з померлим. В нього підозрюють COVID-19 і його стан – середньої тяжкості.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: