Тернопільським медикам передали експрес-тести та захисні костюми

Опубліковано:
9 Квітня, 2020

Тернопільським лікарям благодійники компанії «АСКОР-Україна» передали костюми індивідуального захисту. Також, підприємство «Опілля» закупило 3 тисяч IgM тестів для потреб медиків. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Передані тести дозволяють визначити стан пацієнта та рівень імуноглобуліну, який говорить про активність процесу зараження. Так, лікарі зможуть виявляти людей, які є потенційними носіями інфекції.

«Цей товар є дефіцитним в Україні, тому його везли до нас спеціально з Китаю. Тож я дякую благодійникам за фінансування у придбанні тестів і костюмів, які вкрай потрібні сьогодні як для медичних працівників, так і міста загалом», – зазначає міський голова Сергій Надал.

До слова, працівники підвищеної зони ризику, зокрема медики, які лікують пацієнтів з діагнозом «коронавірус», сьогодні пройдуть тестування, для визначення можливого процесу зараження.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #експрес-тести, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: