На Тернопільщині зафіксували ще одну смерть від COVID-19

Опубліковано:
9 Квітня, 2020

 

На Тернопільщині, за минулу добу, зафіксували ще один летальний випадок. Відомо, що помер мешканець Заліщиків, у якого попередньо діагностували COVID-19.

Як зазначають в місцевому штабі з боротьбою корона вірусу, станом на 9 квітня у Заліщиках 11 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 2 летальних.

«Жителі міста Заліщики, будьте свідомими та відповідальними. Залишайтеся вдома! Це головне, чим ви можете допомогти у цій ситуації. Будьте здорові», — закликає місцева влада.

До слова, сьогодні стало відомо про ще один летальний випадок — померла 83-річна жінка з Монастириського району, у якої підтвердили коронавірус. Наразі, в Україні 1892 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 57 летальних, 45 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 224 нові випадки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Заліщики, #карантин, #коронавірус, #Монастирський район, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: