«#Мистецтвовдома» – тернополяни захоплюються “репродукцією” картин відомих художників

Опубліковано:
9 Квітня, 2020

Карантин надихає на творчість – “фоторепродукціями” картин відомих художників від своїх талановитих вихованців ділиться керівниця студії сучасної хореографії «Т.А.Н.Г.о» Любов Гриневич-Борисяк: “Ідея належить відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ, де я працюю. Я вхопилася за неї, бо мене це реально лікує від усього негативу, пов’язаного з вірусом та карантином, який ллється на нас щодня. Дала дітям творче завдання. Вони з натхненням взялись його виконувати. Здається, вийшо непогано.”  Такий флешмоб започаткували працівники музею  Ґетті Лос-Анджелес) найбільшого художнього музею у Каліфорнії, надихнушись роботами, які побачили в Інстаграмі. Флешмоб пропонує обрати шедевр мистецтва та відтворити його вдома за допомогою трьох побутових речей.

Найбільше картин, які відтворили у світлинах юні учасники флешмобу-челенджу #мистецтвовдома, присвячені танцювальній темі, зокрема балету. Відтепер у студії «Т.А.Н.Г.о» може з’явитись власна картинна галерея: Марія Зозуля. Картина “Політ”. На фото Правак Вікторія, Чижова Вікторя. Картина “Надя”. На фото Гніденко Софія, китайськи художник Guan Zeju. Картина “Балерина біля вікна”. На фото Сабат Даша, Микола Хворостін. Картина “Іспанська танцівниця”. На фото Волощак Марія, Минаєв Сергій. Картина “Маленька балерина.” На фото Черниш Анастасія, Стефан Пен. Картина “Балерина. Хвилини відпочинку”. На фото Черниш Анастасія, Jacob Dhein. Картина “A work in progress dancer.” На фото Гніденко Софія, Кес ван Донген. Картина “Червона танцівниця” .На фото Тиш Ольга, Фабіан Перез. Картина “Танцівниця фламенко в чорному платті.” На фото Аріна Шамрай, Ірен Шері. Картина з колекції “Балетний серіал”. На фото Лілія Багрій, Едуард Мане. Картина “Юнак, чистячий грушу”. На фото Микола Луців, Пабло Пікассо. Картина “Сидяча балерина”. На фото Стельмах Софія.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #картина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #репродукція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: