Тернопільська спортсменка розповіла про самоізоляцію після повернення з-за кордону (Відео)

08.04.2020 19:13   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

Відома тернопільська біатлоністка, капітан жіночої збірної Олена Підгрушна розповіла про самоізоляцію після передчасного повернення додому з етапів Кубка світу. Як зауважила спортсменка, головне – не панікувати.

– Найважче – не бачитися з батьками. Вони самі заборонили мені приїхати. Так і сказали: сиди вдома, будь чемною дитиною.

Кілька днів біатлоністка відпочивала після напружених виступів, однак потім – любов до активного проведення дозвілля брала верх.

– Була дуже змучена, тому цей пасивний відпочинок явно на користь. Але вже виникає бажання порухатися… Рятують хатні справи. Наприклад, миття вікон по кілька разів на тиждень. Головне – чимось себе зайняти, аби не почалася паніка. 

– Що зараз із біатлоном, зважаючи на карантин? Нам пощастило, сезон закінчився. Зазвичай, кінець березня та квітень – це відпустка, відпочинок. Кожен знає, що йому потрібно робити. Більшість просто відновлюється. Тому ми не сильно постраждали від карантину. Звичайно, якщо він продовжиться на травень й далі, буде складніше. Наступного місяця у нас починається планомірна підготовка, вхід в сезон. Не хотілося б зривати тренування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі