Тернопільщина: пенсіонери отримають грошову допомогу

08.04.2020 17:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

На Тернопільщині усі пенсіонери, які мають пенсію нижче 5000 гривень, отримають одноразову грошову допомогу. Виплати будуть розпочаті після внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік». Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає Головного управління Пенсійного фонду України у Тернопільській області Ігор Москалик, виплата грошової допомоги у розмірі одної тисячі гривень будуть здійснюватися автоматично. Для цього не потрібно буде звертатися до Головного управління з заявами про проведення перерахунків

«Гроші на особисті банківські картки будуть зараховані невідкладно. Укрпошта забезпечить доставку коштів пенсіонерам додому протягом 5 днів. Тим, кому з різних причин допомогу не доставлять в перші 5 днів, вона буде виплачена разом із пенсією», - розповідає Ігор Москалик.

До слова, в Україні доплату отримають близько 10 мільйонів осіб, розмір пенсії яких не перевищує 5 000 гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі