Медики Збаразької лікарні дякують волонтерам за маски і просять ще приносити засоби захисту

Опубліковано:
6 Квітня, 2020

Медики Збаразької лікарні дякують волонтерам за захисні маски і просять ще допомагати засобами захисту. Про це вони написали у мережі Facebook:

«Шановна Тетяно Стус. Хірургічне відділення Збаразької лікарні щиро вдячне за надану допомогу у боротьбі з короновірусом, зокрема за пошиття масок.

Принагідно звертаюсь до всіх небайдужих людей щодо допомоги віділу у справі подолання даної інфекції. Якщо думаєте, що дане відділення не буде задіяне у наданні допомоги хворим з короновірусом, то це не так. При масовому поступленні хворих будуть задіяні всі відділи та весь персонал лікарні. Наш відділ особливий, адже має операційні та палати, куди централізовано підведений кисень. Коли будуть поступати хворі, які будуть потребувати оксигенотерапії (кисню), то їх будуть госпіталізовувати в тому числі і в хірургічне відділення.

Нам необхідні протиепідемічні костюми, засоби індивідуального захисту, окуляри, рукавички, бахіли тощо. Крім того є потреба у дезинфікуючих засобах, спирті, марлі, постільній білизні. Наперед вдячні за допомогу, та нехай ми всі будемо здорові.

Засобів захисту багато небуває. Адже навіть країни з високорозвиненою медичною допомогою в період епідемії відчувають їх нехватку.

Контактна інформація. Гнойовий Василь Іванович. Зав.хірургічним відділом. 0974975652», – пишуть працівники Збаразької  лікарні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарня, #маска, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: