Тернопіль: при в’їзді до міста проводять обов’язковий температурний скринінг

Опубліковано:
6 Квітня, 2020

При в’їздах до Тернополя працюють контрольно-пропускні пункти. КПП облаштували для проведення температурного скринінгу особам, які в’їжджають у місто. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Так, з метою недопущення поширення коронавірус та відповідно до рішення тернопільського оперативного штабу, на контрольно-пропускному пункті працюють представники поліції та медики, котрі проводять температурний скринінг водіям та пасажирам транспортних засобів.

«Якщо у водія чи в когось із пасажирів температура тіла перевищує 37 градусів, то рекомендується даній особі звернутися до сімейного лікаря. У випадку ж, якщо температура понад 38 градусів, то тоді викликається бригада екстреної медичної допомоги», – розповідає міський голова Сергій Надал.

До слова, контрольно-пропускні пункти працюють в день – з 07.00-19.00 год, а в нічний час здійснювати профілактичні і протиепідемічні заходи будуть автопатрулі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #контрольно-пропускний пункт, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #температурний скринінг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: