Тернопільська універсальна наукова бібліотека під час карантину запрошує у клуб вивчення англійської - дистанційно

06.04.2020 11:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Працівники Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки повідомляють, що у книгозбірні в онлайн-режимі діє клуб вивчення англійської мови у бібліотеці. Під час карантину – це те, що треба, можна вивчати англійську, не відвідуючи заняття, про просто з дому - за допомогою інтернет-ресурсів. Про це йдеться на сайті бібліотеки:

«Користувачі, які відвідували клуби з вивчення англійської мови у Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці, під час карантину можуть навчатися в онлайн-режимі.

Усю додаткову інформацію можна знайти на сторінках «Window on America» у Facebook (https://www.facebook.com/woaternopil/) та Instagram (https://www.instagram.com/woa__ternopil/)

Корисні поради щодо вивчення іноземних мов на сторінці Відділу літератури іноземними мовами (https://www.facebook.com/vlimTOUNB/) та у блозі (http://woa.library.te.ua/)», - повідомляють бібліотекарі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі