Підприємець з Теребовлі купив понад 300 продуктових наборів для одиноких людей похилого віку

05.04.2020 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Підприємець з Теребовлі придбав тижневі запаси їжі для одиноких людей похилого віку, які проживають у Теребовлянській громаді. Це понад 300 продуктових наборів. 

«Поки в дію тільки вступає державна програма із забезпечення людей похилого віку продуктовими наборами - підприємець з Теребовлі ініціював та власним коштом придбав тижневі запаси продуктів для одиноких стареньких та потребуючих сімей Теребовлянської громади. Більше 300 продуктових наборів протягом цього тижня праціники Центр соціальних послуг Теребовлянської міської ради розвозитимуть тим, хто їх найбільше потребує.

Людина успішна, коли може допомагати іншим. Такий американський досвід благодійності поширюють вже сьогодні в нашій громаді конкретні люди. Теребовлянська громада щиро дякує підприємцю, який вирішив залишатись невідомим широкому загалу, за добрий приклад взаємодопомоги у складній ситуації. А найкращою дякою від стареньких для нього та його помічників стануть молитви за їх здоров'я», - повідомляють у Теревболянській міській раді».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі