Платформа нардепа Андрія Богданця об’єднала сотні тернополян задля допомоги вразливим до коронавірусу

05.04.2020 08:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля
Онлайн-платформа народного депутата Андрія Богданця «Допоможемо разом/Help together», яка запрацювала нещодавно, вже набула популярності у Тернополі.

Кілька десятків осіб, представників громадських організацій виявили бажання стати корисним під час пандемії коронавірусу, а за допомогою потсійно звертаються сім'ї й самотні людb.

Нардеп Андрій Богданець каже, у такий складний час варто об’єднати зусилля, аби допомогти малозабезпеченим й самотнім.

 – Ми запустили онлайн-платформу, аби мобілізувати небайдужих людей для боротьби з коронавірусом. За тиждень відгукнулося кілька десятків волонтерів та майже сотню людей, які потребують допомоги. Ми намагаємося планувати роботу в онлайн-режимі, щоб не наражати на небезпеку себе й оточення. Одні волонтери, дотримуючись правил карантину, розвозять допомогу, інші – виявили бажання шити маски. Дякую кожному та запрошую до співпраці! У нашій єдності – сила, – зазначив Андрій Богданець.

До слова, усі охочі можуть залишити свої контактні дані, перейшовши за посиланням https://helptogether.te.ua/. У головному меню є дві вкладки «Хочу долучитися» та «Потребую допомоги». Після отримання інформації з вами зв’яжуться адміністратори.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі