Мешканцям Тернопільщини роздаватимуть безкоштовні продуктові набори

Опубліковано:
4 Квітня, 2020

Мешканці Тернопільщині, які потребують догляду, впродовж квітня отримуватимуть продуктові набори. Такі заходи здійснюють в рамках ініціативи Міністерства соціальної політики та Національної мережі продуктових магазинів «АТБ. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Роздаватимуть продуктові набори соціальні працівники разом з представниками Товариства Червоного Хреста. Так, уже відправили 417 наборів відправили у Монастириський район. Найближчими днями їх отримають всі райони.

«В цей нелегкий час багато сімей опинилися у скрутному становищі. Також нелегко одиноким мешканцям краю, тим, хто потребує особливого догляду. Тому ми підтримуємо ініціативи, які покликані допомогти їм сьогодні», – зазначив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш.

До слова, на Тернопільщині функціонує 30 центрів надання соціальних послуг державної та соціальної форм власності. Вони надають соціальні послуги з доставлення харчів та інших предметів першої необхідності самотнім жителям області, які потребують догляду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТБ, #допомога, #карантин, #короавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #продуктові набори, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: