Скалічена нація, що втратила моральні орієнтири

Опубліковано:
4 Квітня, 2020

Нині помітив вкотре одну закономірність про українців. У нас, навіть західних “мегапатріотичних” українців, досі живе оце совкове поняття “стукач”. Навіть у тих хто живе більше закордоном, ніж вдома. Навіть у тих, хто виїхав назавжди в більш цивілізовані країни.

Нині в тернопільській групі побачив, як панянка кричить, що ті, хто повідомляють про заробітчан, які вернулися з-за кордону, і не дотримуються самоізолязції – це “стукачі”. Погані люди. Совки.

От задумайтеся.

Українці навіть у такому критичному випадку, як пандемія хвороби, котра вбиває людей – все рівно вважають, що “стукачі” – це погано. “Стукачі”, котрі повідомляють про злочин (!) – погані.

А той, хто мовчить про злочин – це мужня людина, таємний “херой”, достойний член суспільства.

Хоча насправді це якраз та пані з Тернополя, котра пише своє ім’я “Єлєна” на рузкій манер – це вона совок, і пережиток совка, і наслідок моральних травм нашого народу в часи совєцкої імперії.

Скалічена нація, що втратила моральні орієнтири.

І потім ця ж сама нація в часи передвиборчих істерик – завиває в екстазі: “Чому-не-побороли-карупцію?! Чому-не-побороли-карупцію?!”.

Ідіоти, сер.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стукач, #сусід, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: