Заступник міністра Ляшко так і не доїхав до Монастириськ

Опубліковано:
4 Квітня, 2020

Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко побував на Тернопільщині. Зокрема, він відвідав Тернопільську лікарню швидкої допомоги, обласну університетську лікарню та Козівську районну лікарню.

Віктор Ляшко наголосив на необхідності дотримуватися карантинних вимог, щоб попередити значний ріст захворювання. Бо у такому випадку медична система України не впорається.

«Хочу подякувати усім, хто працював у напрямку захисту та боротьби з коронавірусною інфекцією. Система охорони здоров’я України підготувалася, ми робимо все можливе, щоб запобігти масовому поширенню кількості хворих. Щодня в Україні захворюваність зростає на 30%, наше головне завдання – не допустити піку, щоб система охорони здоров’я могла надавати допомогу хворим. Наразі особливу увагу звертаю на людей після 60 років. У таких людей хвороба протікає досить тяжко. Через значну кількість хворих системи охорони здоров’я в Італії та Іспанії були паралізовані. Маю надію, що цього не допустимо в Україні».

Однак під час наради у Тернополі Віктор Ляшко зазначив, що тенденції росту захворюваності на коронавірус в Україні змушують хвилюватися і нагадують ситуацію на початку в Іспанії.

Додамо, при обласній державній адміністрації діє штаб з ліквідації наслідків інфекції. Щодо мобільних груп, які тестуватимуть людей з підозрами, на сьогодні в області їх близько півсотні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #Ляшко, #монастириськ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: