У Парижі від коронавірусу помер молодий чоловік з Тернополя

Опубліковано:
4 Квітня, 2020

37-річний тернополянин Володимир Гринчишин в Парижі  працював недовго, карантин у Франції змусив його сидіти без роботи. Чоловік помер дуже стрімко, особливо не хворів, але мав біль у грудях, кажуть рідні.

─ Усередині лютого він поїхав в Париж, – розповідає сестра Володимира Люба Гринчишин. – Потім був на карантині, оскільки там все було закрито, і він сидів без роботи. У понеділок, 30 березня, він почав кашляти, температури в нього не було, а у вівторок вночі його не стало. Вже зробили розтин, і є підтвердження того, що в нього був коронавірус. Кажуть – була пневмонія, він задихнувся. Але документів поки видати не можуть, тому що це довга процедура.

Пані Люба розповіла, що видача документів може затягнутися навіть до двох-трьох місяців. Але точно сказати їй ніхто не може, тому що там установи закриті.

─ Ми зверталися і в посольство, і в спеціальну фірму, яка буде перевозити прах, але поки нам не можуть надати інформацію, скільки часу піде на всі процедури. Необхідно пройти кілька інстанцій.

Тіло піддадуть кремації протягом тижня і вже тоді будуть везти в Україну. Але прах не можна вивезти, поки все документально не буде узгоджено. Фірма, з якою зв’язалася родина Володимира Гричишина, повідомила, що виставить рахунок після того, як матиме всі документи.

– Кремація коштує близько чотирьох тисяч євро, а перевезення праху – ще п’ять тисяч євро.  У Володимира вдома залишилася 11-річна донька та вагітна дружина, – каже сестра.

Між іншим, у 2016 році середня вартість проведення поховання муніципальною службою ритуальних послуг у Франції становила 3656 євро.

Про збір для родини Володимира вже писали в одному з французьких онлайн-видань.

Родичі померлого просять допомогти зібрати кошти на кремацію тіла і переправлення праху в Україну, а також для зібрання допомоги вагітній дружині з дитиною.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини, #франція, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: