У Тернополі фахівці Держпродспоживслужби перевірили якість води у місцевих водоматах. Так, в умовах карантину, буде постійно здійснюється посилений контроль над якістю та безпечністю питного постачання в області.

Як зазначає Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області, працівники відібрали взірці питної води у водоматах «Долина плюс» (ФОП Стецина О. В.), «Водограй – 2700 БС» (ФОП Шмігельський А. І.), «Джерело Зарваниці» (ТзОВ « Агроком») та ФОП Іваницький Я. І. на території міста.

«За результатами санітарно-хімічних, органолептичних, мікробіологічних та токсикологічних досліджень відхилень не виявили. Вищевказані взірці відповідають санітарно-гігієнічним вимогам», – йдеться у повідомленні Держпродспоживслужби.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #водомати, #Держпродспоживслужба, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: