Жителі Монастириська звернулися до президента щодо критичної ситуації з коронавірусом у регіоні (Відео)

Опубліковано:
3 Квітня, 2020

Жителі Монастириська, що на Тернопільщині, звернулися до Президента України Володимира Зеленського щодо критичної ситуації у районі, яка склалася через поширення коронавірусу та нікудишнє матеріально-технічне забезпечення районної лікарні та медиків.

“Відкритий лист Президентові України Володимиру Зеленському Громади м. Монастириська Тернопільської області Щодо загострення ситуації у зв’язку з поширенням COVID-19 у Монастириському районі Шановний пане Президенте просимо Вас втрутитись і взяти під особистий контроль ситуацію в Монастириському районі Тернопільської області!

Адже у Монастириську уже кілька років поспіль не функціонує інфекційне відділення лікарні (напівзруйнована будівля!), а медичні працівники залишилися наодинці з проблемою! Вони у безвиході! Самі намагаються закупити апаратуру і все необхідне за кошти громади у той час, коли місцева влада демонструє бездіяльність!

Як наслідок – станом на 27 березня 11-ти медпрацівникам діагностовано COVID-19. Вірус стрімко поширюється населеними пунктами району. Статистика – невтішна. Тому, на жаль, містечко може перетворитися на “український Ухань”! Закликаємо Вас, Володимире Олександровичу, зреагувати на критичну ситуацію в районі й зробити відповідні розпорядження щодо впровадження жорстких карантинних заходів, а також забезпечення Монастириської лікарні відповідними засобами захисту!”

Жителі міста Монастириська, Тернопільська область.

До слова, станом на 1 квітня, у Монастириському районі на коронавірус захворіли 77 осіб, з них 32 медики, пишуть Тернополяни.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #звернення, #зеленський, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: