Забезпечити медиків громадським транспортом з 6:30 до 20:30 безперервно – просять тернополяни

Опубліковано:
3 Квітня, 2020

«Забезпечити транспорт для медиків та інших працівників, підтримують життєдіяльність міста з 6:30 до 20:30 безперервно», – таку петицію 1 квітня 2020 року у Тернопільській міській раді зареєстрував Андрій Бойко. У тексті петиції автор зазначає:  

«У відповідності до зазначеного у Протоколі №10 рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді від 21 березня 2020 року, з 23.03.2020 року призупинено роботу громадського транспорту загального користування.

Постановлено забезпечити спеціальні перевезення міськими автобусами та тролейбусами працівників підприємств, установ та організацій, які в умовах надзвичайної ситуації забезпечують життєдіяльність міста Тернополя, в тому числі працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності, працівників органів державної влади та місцевого самоврядування, комунальних підприємств, а також працівників підприємств і організацій, які забезпечують виробництво продуктів харчування, аптечних закладів, Тернопільські’ дирекції АТ „Укрпошта”, працівників аварійних служб виключно при наявності посвідчень та в захисних масках, по шляху проходження тролейбусних маршрутів № № 2, 5, 7, 8, 9, 10, 11 та автобусних маршрутів № № 1А, 5А, 6, 8, 23, 25, 35, згідно окремих розкладів на робочі та вихідні дні, з 6:30 до 9:30 та з 16:30 до 20:30 годин.

Разом з тим, в наявності велика кількість працівників закладів охорони здоров’я, чий робочий день завершується в період між 9:30 та 16:30 годин. В зв’язку із призупиненням роботи громадського транспорту, такі медичні працівники зазнають значних труднощів в тому, щоб дістатись свого місця проживання, особливо, якщо таке місце проживання знаходиться на значній відстані від місця роботи.
В зв’язку з наведеним,

ПРОСИМО:
Забезпечити спеціальні перевезення міськими автобусами та тролейбусами працівників підприємств, установ та організацій, які в умовах надзвичайної ситуації забезпечують життєдіяльність міста Тернополя, в тому числі працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності, працівників органів державної влади та місцевого самоврядування, комунальних підприємств, а також працівників підприємств і організацій, які забезпечують виробництво продуктів харчування, аптечних закладів, Тернопільські’ дирекції АТ „Укрпошта”, працівників аварійних служб виключно при наявності посвідчень та в захисних масках, по шляху проходження тролейбусних маршрутів № № 2, 5, 7, 8, 9, 10, 11 та автобусних маршрутів № № 1А, 5А, 6, 8, 23, 25, 35, згідно окремих розкладів на робочі та вихідні дні, з 6:30 до 20:30 годин», – пише автор петиції.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #медик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: