Чоловічі сланці — найбільш популярне взуття для літа

Опубліковано:
2 Квітня, 2020

Незважаючи на зовнішню простоту, мужские сланцы змінюються з кожним роком. Вони відрізняються формою, матеріалами, кольором, деякими особливостями конструкції. Виробники хочуть зробити їх ще більш витривалими та різноманітними.

Під сланцями розуміють всі літні моделі відкритого взуття без додаткових кріплень: в’єтнамки, сабо. Але насправді сланці — моделі, в яких гумова перемичка огортає передню частину стопи. Конструкція в’єтнамок і сабо дещо відрізняється.

Переваги над іншим літнім взуттям

Одна з найбільш виражених рис — надзвичайна міцність. Виробники роблять моделі еластичними та одночасно довговічними. Пошкодити верхню частину дуже важко: а от в’єтнамки в цьому питанні менш надійні.

Додаткова жорсткість підошви дозволяє використовувати їх щоденно: підошва не зімнеться, не просяде. Для виробництва вибирається більш тверда гума, що гарантує їй міцність. Стійкість в такому взутті теж набагато вища: не вдасться підсковзнутися або перечепитися. Простіше кажучи, це дуже зручне взуття для літа.

Якісні сланці для щоденного використання

Зручність можуть забезпечити лише товари відомого спортивного виробника, так як саме вони присвячують досить уваги кожному елементу. При покупці варто зважати на такі особливості:

– Вага — вона не повинна бути досить низькою або високою. Занадто важка гума призведе до втомлюваності ніг, а занадто легка говорить про низьку якість і витривалість.

– Розмір — краще взяти модель на розмір більше, якщо стопа широка, щоб нога не стискалася;

– Колір — кожного сезону модними стають лише певні кольори, тому краще вибирати модель з останньої колекції.

– виробник — тільки відомий спортивний бренд заслуговує уваги.

Вартість сланців доступна кожному: навіть якісні товари коштують недорого. Тому краще взяти перевірену модель від відомого виробника, котра гарантовано забезпечить комфорт. Занадто дешеві сланці дуже швидко зіпсуються і прийдеться купляти декілька пар на протязі одного сезону. Якісні сланці можуть прослужити кілька років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #взуття, #магазин
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: