У Тернополі контролюватимуть в’їзд громадян та транспортних засобів

Опубліковано:
2 Квітня, 2020

На в’їздах та виїздах з Тернополя облаштують десять контрольно-пропускних пунктів, де буде проводитися санітарний огляд речей, багажу, транспортних засобів та вантажів. Такий особливий режим контролю в’їзду громадян і транспортних засобів у місто встановили на час карантину. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

КПП працюватиме лише з 07.00-19.00 год, а в нічний час будуть здійснювати профілактичні та протиепідемічні заходи автопатрулі. Працівники контрольно-пропускного пункту будуть запропоновувати водію та пасажирам пройти температурний скринінг дистанційним інфрачервоним термометром та з’ясовуватимуть історію подорожей та причин конкретної поїздки. У разі виявлення в когось температури в межах 37,1—38,0°C людині буде запропоновано звернутися до свого сімейного лікаря. Якщо ж температури тіла водія чи пасажира буде більше 38°C, то їм запропонують залишитися на місці до прибуття бригади екстреної медичної допомоги.

До слова, у самому місті за порядком слідкуватимуть піші патрулі. Також на вихідні та святкові дні буде забезпечена робота мобільних та піших спільних патрулів з-поміж працівників поліції, ДСНС, муніципальної інспекції в місцях відпочинку (Дальній пляж, Циганка, сквери, парки тощо).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #блок-пости, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: