Пишний шопінг: обираємо онлайн наряди на літо

Опубліковано:
2 Квітня, 2020

А до літа залишилося зовсім небагато! І неважливо, що зараз карантин – теплі дні прийдуть неодмінно. Вдома є можливість спокійно вибрати красиві наряди в каталозі за посиланням: https://dressa.com.ua/c/zhenskaia-odezhda-bolshikh-razmerov/platia-bolshikh-razmerov і заощадити 20% завдяки акції від онлайн-магазину Dressa.

Антивірусна акція «#STAYATHOME»: обирайте з 4000 моделей, сплачуйте картою від 500 грн і отримайте замовлення прямо додому без оплати за доставку. Знайдеться декілька хвилин для онлайн-шопінгу?

Сукні

Головна категорія літніх нарядів для повних жінок. В цьому році стилісти бавлять – в каталозі понад 20 сторінок займають лише великі сукні будь-якого стилю – офісні, ошатні, для прогулянок і шопінгу. Зверніть увагу на сукні-туніки, сукні-сорочки, сукні з воланами і асиметричними вставками. Лекала враховують особливості фігури, повноту рук, повний живіт і стегна. У моді квіти, горох, клітина, стиль «сафарі», романтичні волани і довгі рукави.

Сарафани

Просторі, з натуральних тканин, на тонких бретелях – ідеально для морського курорту чи прогулянки з дітьми. У моді довжина міді та максі – зручно приховати повні ніжки або навпаки, підкреслити тонкі щиколотки. Зверніть увагу на поздовжню смужку, квітковий принт, яскраві колірні рішення.

Комплекти

Порятунок для зайнятих повних жінок. Dressa пропонує готові рішення для відпочинку, подорожей, спорту, офісу, презентацій, тренінгів, театральних прем’єр і урочистих подій. Авторські моделі, складний крій, фантазійний декор допоможе вам виглядати бездоганно і елегантно в будь-якій обстановці – від весілля до салону літака.

Штани

Джинси, легінси, брюки вільного крою з натуральних тканин пошиті спеціально для повних жінок: є гумки, вставки на поясі, висока посадка для повного живота і стегон. Стилісти радять не зациклюватися на темних кольорах. Влітку дозвольте собі світло-сірий, беж, блакитний, білий, лимонний. Це не додає кілограмів, зате зменшує роки.

Блузки

У моді романтизм, елегантність та спорт-шик. Підкресліть зону декольте красивим вирізом, планкою, гудзиками, кантом, мереживом, фатіном, фантазійним коміром. У моді однотонні блузки білого і пастельних відтінків, чистий синій і червоний кольори.

Спортивний одяг

Підтримуємо форму! На сайті Dressa ви знайдете спортивні комплекти до 60 розміру включно. Футболки, штани, світшоти, кофти з м’якого гіроскопічного трикотажу відмінно сидять під час бігу і вправ у фітнес-залі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #маазин, #мода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #одяг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: