На Тернопільщині підприємець завдав збитків державному бюджету

Опубліковано:
2 Квітня, 2020

Чортківською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у  кримінальному провадженні стосовно фізичної особи підприємця, який заволодів бюджетними грошовими коштами у сумі понад 50 тис грн, та вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості.

Встановлено, що суб’єкт підприємницької діяльності у вересні 2018 року уклав із однією з селищних рад Борщівського району Тернопільської області договір виконання робіт з реконструкції адмінприміщення під центр надання адміністративних послуг.

Однак під час реконструкції фізична особа – підприємець умисно завищив об’єм виконаних будівельних робіт на суму 53 тис грн, чим завдав збитків державному бюджету на вказану суму.

Обвинуваченому повідомлено про підозру за ч.3 ст.191 та ч.1 ст. 366 КК України, тобто заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненим повторно та службове підроблення.  На даний час розпочато  судовий розгляд.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: