У Підволочиській громаді закупили продукти 22 людям похилого віку, які перебувають на самоізоляції

Опубліковано:
1 Квітня, 2020

У Підволочиській громаді закупили продукти 22 людям похилого віку, які перебувають на самоізоляції. Про це подбали волонтери Територіального центру надання соціальних послуг Підволочиської селищної ради, – повідомляють у громаді.

Під час карантину у Територіальному центрі надання соціальних послуг Підволочиської селищної ради створили  волонтерський підрозділ, який купляє їжу та ліки для потребуючих, котрі не можуть самостійно піти до магазинів чи аптек через карантинні обмеження.

Волонтери у Підволочиську також допомагають і медикам. Люди створили групу «Стоп Коронавірус. Підволочиськ». Її учасники постійно спілкуються з керівництвом районної лікарні, Центру первинної медико-санітарної допомоги та сімейними лікарями і запитують про їхні потреби. Лікарі дають волонтерам списки необхідних речей для захисту медперсоналу від корона вірусу і ті закуповувати усе необхідне за гроші, які здають жителі громади. Ось так у Підволочиській громаді люди разом протистоять COVID-19.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #продукти, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: