Тернопільщина: до населених пунктів курсуватимуть спецрейси

Опубліковано:
1 Квітня, 2020

До населених пунктів поблизу Тернополя, з 1 квітня, будуть курсувати спецрейси. Таке рішення прийнято на засіданні виконавчого комітету міської ради. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Додаткове транспортне сполучення, на час карантину, запровадили для забезпечення доїзду людей на роботу, наприклад, у медичні та правоохоронні установи, або ж в аварійні служби. Так, спецрейс курсуватиму за маршрутом «Тернопіль – Глядки – Кобзарівка», за таким розкладом: відправлення з Глядок – 6:25, Чернихів – 6:35, Кобзарівка – 6:50, Іванківці – 7:10, Малашівці – 7:20, Д.Івачів – 7:33, Плотича – 7:35. У зворотному напрямку відправлення о 18:00 від вул. Бродівської (6-ий магазин).

До слова, спецрейсами зможуть скористатися мешканці вищевказаних населених пунктів при наявності у них спеціального проїзного квитка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громадський транспорт, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: