До дванадцяти років позбавлення волі: у Тернополі судитимуть наркобізнесмена

Опубліковано:
1 Квітня, 2020

Справу тернопільського наркобізнесмена передали до суду. Організатору загрожує позбавлення волі від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Як повідомляє поліція, вони встановили, що підозрюваний ще у 2018 році створив віртуальний наркомагазин. Через інтернет-канал Telegram він реалізовував марихуану, амфетамін, метамфетамін, МДА, PVP та нові психотропні речовини – НПР. Свій бізнес тридцяти однорічний тернополянин активно рекламував розмальовуючи фасади будинків у Тернополі. А для постійних клієнтів організували в месенджері окремий чат.

Згодом, коли бізнес почав приносити прибуток, чоловік найняв собі близько десяти помічників, які повинні були фасувати та розвозити товар. За одну закладку посередники отримували сто гривень. Загалом, за день вони створювали від десяти до п’ятдесяти таких сховків.

Під час затримання наркоторгівців поліцейські вилучили майже кілограм психотропних речовин за реалізацію якого підозрювані могли отримати близько мільйона гривень. Увесь вилучений товар був захований в різних куточках міста.

«З партії вилученого, можна було виготовити чотири тисячі доз. Конфіскували оперативники мобільні телефони, комп’ютерну техніку, банківські картки, ваги, магніти та інше майно майже на 250 тисяч гривень», — каже начальник управління протидії наркозлочинності в Тернопільській області Михайло Димида.

До слова, п’ятьом затриманих осіб, які робили сховок наркотиків, обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також, вісьмом особам повідомили підозро до причетності у продажі наркотиків. Наразі, слідчі перевіряють інших людей, які можуть бути  причетні до бізнесу, та встановлюють шляхи надходження наркотичних речовин.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #марихуана, #наркотики, #наркотичні речовини, #нарокторговці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сховок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: