Жителів Тернопільщини закликають флешмобом підтримати лікарів, які лікують хворих на коронавірус

Опубліковано:
1 Квітня, 2020

Жителів Тернопільщини закликають флешмобом підтримати лікарів, які лікують хворих на корона вірус. До цього краян закликають працівники управління Фонду соціального страхування в Тернопільській області. А саме, вони просять людей поширювати на свої сторінках у соцмережах цей пост:

 «#дякуємо_медикам

Ковід-19. Тепер це чи не найстрашніше для усього світу слово. І між ним і нами – лікарі.

Жоден фах не приносить стільки моральних переживань, як лікарський. Адже йдеться про людське життя та здоров’я. І в лікарів, і в медперсоналу, які пішли в спеціальність за покликом серця, співчуття хворому є основним рухом розуму та душі.

Сьогодні, як ніколи раніше, ми бачимо жертовність і громадянську свідомість людей цієї професії. І усі разом вдячні їм за врятовані у боротьбі з коронавірусом та іншими недугами життя, за те, що вони дають багатьом надію та впевненість у завтрашньому дні.

Адже від їх рішень часто залежить наше майбутнє. Кажуть, хорошого лікаря, як хорошого капітана, по-справжньому пізнаєш під час шторму, в хвилини небезпеки. Істинний лікар це той, хто в роздумах і сумнівах не втрачає витримки і вміє впливати на хворого благотворно. Адже навіть віра в одужання творить чудеса.

Подякуймо усім, хто в ці хвилини – на передовій у порятунку життя. Часто – озброєний лише власним милосердям і відповідальністю, вірою і ентузіазмом, незнищенною самовідданістю.

Сьогодні вирішили підтримати тих, хто опинився в самому епіцентрі поширення інфекції – працівників Монастириської центральної районної клінічної лікарні і перерахувати одноденний заробіток управління та відділень виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Тернопільській області для нагальних потреб цих готових для самопожертви медиків. Це лише часточка тієї допомоги, якою ми прагнемо долучитися до порятунку людей.

Підтримайте наш флешмоб – поширте цей текст подяки працівників Фонду соціального страхування нашим медикам!

Подякуймо і усі разом підтримаймо їх!»,  – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #флешмоб
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: