У ДТП на Тернопільщині загинула людина (Фото)

31.03.2020 23:13   Джерело: gazeta.te.ua
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернопільському районі на трасі “Тернопіль-Львів-Рава-Руська” неподалік села Довжанка 27 березня, близько 15:15, трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «ЗАЗ-Sens», рухаючись у напрямку Львова, виїхав на праве узбіччя. В результаті такого маневру автівка врізалася в перешкоду – металеву дорожню огорожу, а після цього транспорт за інерцією викинуло на смугу зустрічного руху, де він не зміг уникнути удару з автомобілем «ВАЗ-2106».

Тілесні ушкодження отримали обоє водіїв, а пасажира ВАЗу, жителя Хмельницького, 1944 року народження, госпіталізували до лікарні в травматичному шоці. У нього медики констатували закриту черепно-мозкову травму, струс, перелом ребер й тазу, забої легень та серця.

Майже 12 годин лікарі боролися за життя потерпілого, але врятувати його не вдалося. Травми виявилися несумісні із життям.

В обох водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Даний факт слідчі внесли в ЄРДР згідно статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: gazeta.te.ua  

Коментарі