На Тернопільщині прокуратура подала позов до сільради, що впродовж року не виплачувала «аліментщикам» заборгованість за прибирання вулиць

Опубліковано:
2 Квітня, 2020

Теребовлянська місцева прокуратура подала до суду позов про визнання протиправної бездіяльності однієї із селищних рад з вимогою зобов’язати її перерахувати 11 тис грн заборгованої плати порушникам за виконання ними суспільно корисних робіт на рахунок державної виконавчої служби.

Встановлено, що селищною радою вже понад рік часу не виплачується особам, які невчасно сплачували аліменти, кошти за прибирання ними вулиць села та впорядкування сільського цвинтаря.  Гроші, які божники заробили на виконанні суспільно корисних робіт, повинні спрямовуватись на погашення ними заборгованості зі сплати аліментів.

Тернопільським окружним адміністративним судом відкрито провадження за позовом, пред’явленим з метою захисту інтересів держави у сфері охорони дитинства.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аліменти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: