Працівники «Карітасу» у Тернополі під час карантину ведуть онлайн-зустрічі з дітьми на тему небезпеки коронавірусу

31.03.2020 16:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Працівники «Карітасу» у Тернополі під час карантину проводять онлайн-зустрічі з дітьми і молоддю, щоб розповісти про небезпеку корона вірусу. Зокрема, спілкуються з юними тернополянами організатори проекту  «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» . Про це вони повідомляють на сторінці благодійного фодну у Facebook:

«Проєкт «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» Центр для дітей Карітас-Тернопіль на час карантину проводить зустрічі онлайн із дітьми та молоддю із проєкту.

На першу зустріч прцівники запросили сімейного лікаря , котрий за допомогою програми Zoom розповів як уникнути зараження вірусом та яких заходів безпеки дотримуватися.

Також кожен із учасників відео-зустрічі міг задати питання, що його цікавили і таким чином усі дізналися, де справді може бути небезпека, що є вигадка, через загальну паніку», - пишуть організатори проекту  «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі