Тернопіль: кондукторам та водіям громадського транспорту видаватимуть спецодяг

Опубліковано:
31 Березня, 2020

У Тернополі, враховуючи режим надзвичайної ситуації, кондуктори повинні працювати у захисних костюмах. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Так, працівникам, які працюють на спецрейсах, пошили захисний одяг. Костюми мають захисні функції та призначені для багаторазового використання.

«Ми замовили та пошили для кондукторів і водіїв нашого громадського транспорту спецодяг, оскільки вони постійно знаходяться у спілкуванні з тими, хто може бути в контакті з хворими. Пошиттям займалися тернопільські підприємці. Надалі дозамовлятимемо пошиття необхідної кількості костюмів, аби убезпечити кондукторів у роботі на спецрейсах»», – наголосив очільник Тернополя Сергій Надал.

До слова, тернополян закликають дотримуватися дистанції та санітарно-епідеміологічних норм.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громадський транспорт, #карантин, #кондуктори, #кооронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: