П’ять наукових видань ТНЕУ увійшли до списку друкованих (електронних) періодичних видань категорії «Б»

31.03.2020 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Відповідно з наказом Міністерства освіти і науки України  №1643 від 28.12.2019 р. п’ять наукових видань ТНЕУ увійшли до списку друкованих (електронних) періодичних видань категорії «Б», що входять до переліку наукових фахових видань України.  

Це «Вісник ТНЕУ», «Світ фінансів», «Український журнал прикладної економіки / Ukrainian Journal of Applied Economics», «Актуальні проблеми правознавства» та «Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації». Тематика останнього – висвітлення результатів наукових досліджень, інновацій і передового досвіду та акумулювання наукових статей кращих вітчизняних та зарубіжних вчених з облікової та економічної тематики.

Головний редактор «Вісника ТНЕУ» професор, доктор економічних наук Зеновій Задорожний. Серед заступників (професорка Алла Мельник, доцентка Надія Хорунжак) тернопільський поет, професор Василь Дерій.   

У журналі «Актуальні проблеми правознавства» можуть публікуватися результати дисертацій на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук. Це наукове фахове видання України, яке входить до міжнародних науко метричних баз.

Науковці ТНЕУ, перебуваючи  на карантині, продовжують проводити пари у дистанційному режимі в системі МУДЛ, а також пишуть наукові статті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі